Zvejnieku sētas "Dieniņas" zivju produkcija

Vēl pēdējās nedēļas, kamēr ir aukstais laiks!

Kamēr zives  var droši peldēt pie jums, ar Omnivu-

pasūt tik augšā!!!!!

Minimālā pirkuma summa Latvijā un Baltijā 20 eur

0

Sārkanais skumbriš’

00017
€4,50
Pārdošanā
1
Preces apraksts

Sārkanais skumbriš’

(Uz oglēm cepta makreles fileja tomātu mērcē) Iepakojums: 250g un 500g

Realizācijas termiņš: 14 dienas.

Sastāvdaļas: cepta makreles fileja (Scomber scomber) 80%, ūdens, tomātu pasta, burkāni, sīpoli, cukurs, sāls, 9% etiķis, garšvielu maisījums (melnie pipari, smaržīgie pipari, krustnagliņas, kanēlis, koriandrs).

Uzturvērtība (100 g) : enerģētiskā vērtība 803kJ/ 192 kcal, tauki 10,8g, tostarp piesātinātās taukskābes 2g, ogļhidrāti 16,9g, tostarp cukuri 8,2g, olbaltumvielas 14,5 g, sāls 1,4g.

Uzglabāt no +1 0 C līdz +8 0 C.

Izlietot līdz: skat. uz iepakojuma. Zvejots ar trali. Nozvejas vieta: FAO 27.

Ražots : SIA ”Zvejnieku sēta- Dieniņas”, "Dieniņas", Bērzciems, Tukuma novads, LV-3113. www. dieninas.lv.

Saglabāt šo produktu vēlākam

Minimālā pirkuma summa Latvijā 20 eur..

Zivju kulinārija fasēta ar rokām stingros plastmasas trauciņos ar vāciņu.

Norādītais svars ir bruto svars (zivs + marināde vai mērce), var būt novirze ± 10g.

Produktu uzglabāšanas temp. 00 līdz +80

Zivju produktu gatavošanā netiek pievienoti mākslīgie konservanti.

 

Etiķa marinādes nav ļoti stipras- drīzāk saldskābas.

Sarkanā mērce tiek vārīta no augstvērtīgas tomātu pastas, pievienojot svaigus burkānus un sīpolus.

Garšvielu maisījums ir saimnieces malts, pēc senas vietējās receptes un sastāv no 7 dažādām garšvielām.

Visi produkti ir gatavi ēšanai, kā uzkodas vai pie pamatēdieniem, kartupeļiem, biezpiena, utml..

Share by: