Vēl pēdējās nedēļas, kamēr ir aukstais laiks!
Kamēr zives var droši peldēt pie jums, ar Omnivu-
pasūt tik augšā!!!!!
Minimālā pirkuma summa Latvijā un Baltijā 20 eur
Sārkanais skumbriš’
(Uz oglēm cepta makreles fileja tomātu mērcē)
Iepakojums: 250g un 500g
Realizācijas termiņš: 14 dienas.
Sastāvdaļas: cepta makreles fileja (Scomber scomber) 80%, ūdens, tomātu pasta, burkāni, sīpoli, cukurs, sāls, 9% etiķis, garšvielu maisījums (melnie pipari, smaržīgie pipari, krustnagliņas, kanēlis, koriandrs).
Uzturvērtība (100 g) : enerģētiskā vērtība 803kJ/ 192 kcal, tauki 10,8g, tostarp piesātinātās taukskābes 2g, ogļhidrāti 16,9g, tostarp cukuri 8,2g, olbaltumvielas 14,5 g, sāls 1,4g.
Uzglabāt no +1 0 C līdz +8 0 C.
Izlietot līdz: skat. uz iepakojuma. Zvejots ar trali. Nozvejas vieta: FAO 27.
Ražots : SIA ”Zvejnieku sēta- Dieniņas”, "Dieniņas", Bērzciems, Tukuma novads, LV-3113. www. dieninas.lv.
Minimālā pirkuma summa Latvijā 20 eur..
Zivju kulinārija fasēta ar rokām stingros plastmasas trauciņos ar vāciņu.
Norādītais svars ir bruto svars (zivs + marināde vai mērce), var būt novirze ± 10g.
Produktu uzglabāšanas temp. 00 līdz +80
Zivju produktu gatavošanā netiek pievienoti mākslīgie konservanti.
Etiķa marinādes nav ļoti stipras- drīzāk saldskābas.
Sarkanā mērce tiek vārīta no augstvērtīgas tomātu pastas, pievienojot svaigus burkānus un sīpolus.
Garšvielu maisījums ir saimnieces malts, pēc senas vietējās receptes un sastāv no 7 dažādām garšvielām.
Visi produkti ir gatavi ēšanai, kā uzkodas vai pie pamatēdieniem, kartupeļiem, biezpiena, utml..
Telefons:
E-pasts:
Adrese:
Bērzciems, "Dieniņas", Engures pagasts, Tukuma novads, LV-3113
Zvejnieku sēta "Dieniņas"