Zvejnieku sētas "Dieniņas" zivju produkcija

Vēl pēdējās nedēļas, kamēr ir aukstais laiks!

Kamēr zives  var droši peldēt pie jums, ar Omnivu-

pasūt tik augšā!!!!!

Minimālā pirkuma summa Latvijā un Baltijā 20 eur

0

Siļķens iekš’ balto zostiņ’- ar biet’ un kniflok’

00024
€3,50
Pārdošanā
1
Preces apraksts

Siļķens iekš’ balto zostiņ’- ar biet’ un kniflok’

(Marinēti siļķu gabaliņi majonēzes mērcē ar bietēm un ķiplokiem)

Iepakojums: 230g un 500g

Realizācijas termiņš: 21 diena.

Sastāvdaļas: siļķes fileja ( Clupea harengus harengus ) 50%, majonēze 30% (ūdens rapšu eļļa, vājpiena pulveris, cukurs, sāls kartupeļu ciete, olu pulveris, citronskābe, kālija sorbāts), vārītas bietes un ķiploki 20%, cukurs, 9% etiķis, sīpoli, sāls.

Uzturvērtība (100 g): enerģētiskā vērtība 916kJ/ 220kcal, tauki 17g, tostarp piesātinātās taukskābes 1,2g, ogļhidrāti 3,6g, tostarp cukuri 1,8g, olbaltumvielas 6,9g, sāls 1g.

Uzglabāt no +1 0 C līdz +8 0 C.

Izlietot līdz: skat. uz iepakojuma. Zvejots ar trali. Nozvejas vieta: FAO 27.

Ražots: SIA ”Zvejnieku sēta- Dieniņas”, "Dieniņas", Bērzciems, Tukuma novads, LV-3113

Saglabāt šo produktu vēlākam

Minimālā pirkuma summa Latvijā 20 eur..

Zivju kulinārija fasēta ar rokām stingros plastmasas trauciņos ar vāciņu.

Norādītais svars ir bruto svars (zivs + marināde vai mērce), var būt novirze ± 10g.

Produktu uzglabāšanas temp. 00 līdz +80

Zivju produktu gatavošanā netiek pievienoti mākslīgie konservanti.

 

Etiķa marinādes nav ļoti stipras- drīzāk saldskābas.

Sarkanā mērce tiek vārīta no augstvērtīgas tomātu pastas, pievienojot svaigus burkānus un sīpolus.

Garšvielu maisījums ir saimnieces malts, pēc senas vietējās receptes un sastāv no 7 dažādām garšvielām.

Visi produkti ir gatavi ēšanai, kā uzkodas vai pie pamatēdieniem, kartupeļiem, biezpiena, utml..

Share by: